1) پنیر لیقوان درجه1
پنیری حاصل شده از شیر خالص گوسفندی تولید شده در چراگاه های طبیعی سهند است، آب مورد استفاده جهت تولید این پنیر از چشمه های سرشار و معدنی لیقوان و بدون کمترین آهک و نمک ها و رسوب ها است.
شیر تازه دوشیده شده از دام در کمتر از یک ساعت تحویل واحد های تولیدی میشود و روند تبدیل و تولید پنیر لیقوان استارت میخورد.
این نوع پنیر طعمی بسیار ترد و خوشمزه دارد، هنگام برش دادن خرد نمی شود و دارای حباب های انگشت شمار بخصوصی در اندازه های عدس در داخل پنیر است.
2)پنیرلیقوان معمولی
پنیر لیقوان معمولی نوع خاصی از پنیر لیقوان هست که از شیر گوسفندی مناطق و روستاهای حومه تبریز و سایر شهر های آذربایجان تهیه میشود.
این نوع شیر گاها جهت برخورداری از آب معدنی و شرایط آب و هوایی دره لیقوان جهت تبدیل به پنیر، به لیقوان منتقل میشود.هرچند کیفیت شیر نسبتا خوب است ولی به دلیل وجود فاصله مکانی چند ساعته مابین دام و کارگاه، مدت زمانی طول میکشد تا شیر به واحد تولیدی برسد و فرآیند تبدیل شیر به پنیر لیقوان آغاز گردد.
همین اختلاف زمان و کیفیت شیر، سبب افت کیفیت محصول نهایی میشود و پنیر تولید شده را از پنیر سوپر لیقوان متمایز میکند.
3)پنیر تبریز
این پنیر از شیر گاو و یا شیر مخلوط گاو و گوسفند تولید میشود دارای رنگ متمایل به زردو کیفیت پایین است که که هنگام برش و حمل و نقل خرد می شود، نرم و سفت نامتعادل و دارای حباب های بسیار ریز و اسفنجی شکل است.
منبع:ligvan.ir
مشاهده و سفارش پنیر لیقوان با قیمت باورنکردنی در فروشگاه اینترنتی آریا